Ben J. Bergervoet Founder | Partner

Altijd gedreven om samen met het gehele team tot maximale prestaties te komen en dat op een zo efficiƫnt mogelijke manier, is mijn grootste uitdaging. Teambuilden, processen stroomlijnen, voorbereiden, managen, presteren, dynamiek, ontzorgen, motiveren, stressbestendig, respect en klantgericht zijn termen die volledig bij mij passen. Het nemen van beslissingen, het beoordelen, aanpassen, verbeteren en reorganiseren ga ik nooit uit de weg. Ik ben ondernemer in hart en nieren en word gelukkig als ik samen met een projectteam de grenzen verleg en met het team maximaal presteer, waarbij de wensen van de opdrachtgever altijd centraal staan.

Bouwkunde, organiseren en ontzorgen zitten in mijn bloed. Als zoon van een aannemer kwam ik al op jonge leeftijd op de bouwprojecten van mijn vader. Van een nieuwe dakkapel, een renovatieklus tot en met grote (ver)nieuwbouwprojecten, overal liep ik mee en deed ik ervaring op. In 2000 rondde ik de masters-opleiding technische bedrijfskunde af, nadat ik de HTS Bouwkunde in 1999 te Arnhem met succes had afgerond. De energieke en dynamische wereld van de Retail trok mij al jaren enorm aan. In de eerste 7 jaren van de 21e eeuw vloog ik door heel Europa en het Midden Oosten om voor grote internationale merken winkels te ontwikkelen en te openen.

De daaropvolgende jaren kwam daar het ontwikkelen van Retail- en Leisure & Hospitality-concepten bij. De kruisbestuiving van de verschillende manieren van werken binnen deze twee branches is succesvol gebleken. Tijdens het samenwerken met opdrachtgevers en (lokale) overheden en het leiding geven aan projectteams, architecten, ontwerpers, leveranciers en fabrikanten ben ik volledig in mijn element.