Wat wij doen

Original Spaces is de leverancier van “originele ruimten”. Wij richten ons met name tot het ontwikkelen en realiseren van ruimten in Leisure & Hospitality en Retail.

Ieder moment van de dag begeven wij ons in ruimten, de ruimten waarin uzelf, uw gasten en klanten zich door de dag heen begeven zijn erg belangrijk en bepalend. Belangrijke aspecten in een ruimte zijn: vormen, kleuren, materialen, afmetingen, verlichting, locatie, geluiden en temperatuur. Deze aspecten samen met nog vele andere bepalen de gehele atmosfeer en beïnvloeden het gevoel en de beleving van uw gasten en klanten in ruimten.

Original Spaces adviseert, ondersteunt en begeleidt haar klanten vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie en de ingebruikname van een ruimte. Binnen Original Spaces werken wij met 3 labels, van strategisch advies, via bouwmanagement tot en met turn-key leveringen.

 • Original Spaces 120

  Original Spaces 120

  Wanneer u als klant een initiatief heeft, zal het Project Management - Original Spaces 120 - u adviseren en begeleiden. Deze initiatieffase is van groot belang voor het succes van het project.

  lees verder
 • Original Spaces 240

  Original Spaces 240

  Vanaf het moment dat alles is vastgelegd in de business case, zal - Original Spaces 240 - de tweede fase starten.

  lees verder
 • Original Spaces 360

  Original Spaces 360

  Het moment van de eerste paal of eerste steen is altijd een mooi en memorabel moment. Vanaf dat moment start de realisatie en implementatie, waarbij - Original Spaces 360 - optreedt als Turn-Key leverancier.

  lees verder

Tijdens de ontwikkeling van projecten is de samenwerking tussen alle betrokken partijen van groot belang. Een juiste balans en verregaande sparring tussen “emotie” & “ratio” zijn daarbij erg belangrijk en vormen samen de basis van succes. Door de “emotie”, het aandeel van de architecten en ontwerpers, aan te laten sturen door Original Spaces “ratio”, wordt in ieder project balans gevonden in kosten, organisatie, planning, informatie en kwaliteit.

Original Spaces heeft door haar jarenlange ervaring een breed, professioneel en wereldwijd netwerk van adviseurs, leveranciers en fabrikanten. Original Spaces en haar samenwerkende partijen werken standaard volgens de hedendaagse regelgeving, wetgeving en normen & waarden.

Door samen met Original Spaces uw project te realiseren krijgen uw gasten en klanten een maximale ervaring van een originele ruimte. Daarbij werken u en uw organisatie voor een lange periode met een ruimte die grote mate van efficiëntie en een maximale beleving levert aan uw onderneming.