Visie

Original Spaces ondersteunt u bij het creëren van een maximale beleving voor uw gasten en klanten, waarbij de ruimte een gereedschap voor uw organisatie is, om haar doel te bereiken. Beleving, prestatie, kwaliteit, efficiëntie en tijd zijn belangrijke elementen die altijd centraal staan gedurende het gehele proces. Vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie en ingebruikname van ruimten.

gray-abstract-architecture-interior-with-lighting-stairway-portals

Het ontwikkelen en realiseren van projecten bestaat uit drie fases, die achter elkaar maar ook door elkaar heen kunnen lopen. Samen vormen deze drie fases een wederkerende cyclus van 360 graden. Een project begint altijd met een initiatief, daarna komt een periode van uitwerken en voorbereiden, daarna komt de implementatie en realisatie. Na de implementatie en realisatie begint het weer van voor af aan met een initiatief, uitwerking en realisatie daarvan. Binnen Original Spaces hebben wij onze dienstverlening in drieën gedeeld, om zodoende voor iedere fase de juiste en best passende diensten aan te bieden.

 • Original Spaces 120

  Original Spaces 120

  Wanneer u als klant een initiatief heeft, zal het Project Management - Original Spaces 120 - u adviseren en begeleiden. Deze initiatieffase is van groot belang voor het succes van het project.

  lees verder
 • Original Spaces 240

  Original Spaces 240

  Vanaf het moment dat alles is vastgelegd in de business case, zal - Original Spaces 240 - de tweede fase starten.

  lees verder
 • Original Spaces 360

  Original Spaces 360

  Het moment van de eerste paal of eerste steen is altijd een mooi en memorabel moment. Vanaf dat moment start de realisatie en implementatie, waarbij - Original Spaces 360 - optreedt als Turn-Key leverancier.

  lees verder

De drie verschillende labels van Original Spaces kunnen per label ingezet worden en ook alle drie tegelijk. Dit alles is afhankelijk van de status waarin het project zich bevindt. Het maximale en meest efficiënte resultaat wordt behaald wanneer Original Spaces vanaf de initiatieffase deelnemer is van het projectteam. Na een eerste afspraak kan Original Spaces binnen twee weken de status presenteren waarin het project zich begeeft en tevens een beeld geven van de bandbreedtes wat betreft kosten, organisatie, planning, informatie en kwaliteit.